Nieuws

Previous Next

SIO feestavond

We kunnen terugkijken op een prima verzorgd & geslaagd SIO Oktober Fest!

De bedrijfshal van Eric & Chantal Kluin was omgetoverd tot een heuse Deutsche Fest stube. Om het feest helemaal compleet te maken hadden de meeste SIO leden een lederhose of een dirndl voor de dag getoverd en werd er actief meegedaan met het boomstamzagen en spijkerbroek hangen. Ook het bierschuiven zorgde voor spectaculaire en hilarische beelden. DJ Ivar zorgde voor passende muziek en als klapper op de vuurpijl werd eenieder verrast door een optreden van de Andrea Berg look a like! De entourage en zelfs het eten en drinken was geheel in stijl van een Oktober Fest, mede dankzij So Nice, Keurslager Brummelhuis & Bistro de Kolenbrander, kortom een feestje om niet snel te vergeten.

De eigen bijdrage, voor diegene die op de feestavond aanwezig was, zal op
31 oktober a.s. middels automatische incasso geïnd worden. Hiervoor is de factuur reeds per mail verstuurd. Tevens zal de jaarlijkse bijdrage (het SIO lidmaatschap) begin november ook via automatische incasso geïnd gaan worden.

Tot slot: feestcommissie 2017; "hartelijk dank voor deze editie"! Wij wensen de nieuwe lichting (Norbert Kuipers, Gerco Welmers, Jon klein Breteler,
Ingrid Vogt & Veronique Beuving) enorm veel succes toe voor volgend jaar!

Laatste nieuws

09 november 2017
26 oktober 2017

Contact

Secretariaat SIO 
Janninksweg 1 
7496 PT Hengevelde

Tel: +31 (0)547 333 305
info@siohengevelde.nl

© 2018 SIO HENGEVELDE. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken