Bedrijven

 • U bent hier:
 • ICT
 • MarkT-DEsign

MarkT-DEsign

De Klomp 12, Hengevelde 7496 DG, Netherlands
AdviesICT
+31 (0)622513001
MarkT-DEsign https://siohengevelde.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/34/logo-1512114215.png +31 (0)622513001 5 05 1
Bekeken:434 Delen

Bedrijfsgegevens

MarkT-DEsign is een klein maar professioneel internetbureau in Hengevelde (Twente) dat in 2000 werd opgericht door Mark Tuinte. De eerste opdracht werd op vrijwillige basis uitgevoerd voor de stichting zomerfeesten Hengevelde. Nu bijna 15 jaar later zijn wij nog steeds de trotse internet-partner van de zomerfeesten Hengevelde. Wij onderhouden en ontwikkelen op dit moment websites voor ca 50 klanten. Daarnaast beheren wij op dit moment tegen minimale kosten diverse websites voor verenigingen en non-profit instellingen.

Wat doen wij

In de afgelopen jaren hebben wij voor vele bedrijven en organisaties een beheer(s)bare en betaalbare website gebouwd. Bijna 15 jaar ervaring met webdesign. Sinds 2005 bouwen wij vooral websites die worden ondersteund door één van de drie wereldwijd meest gebruikte en betrouwbaarste opensource CMS-systeem. Wij werken o.a. met:

 • Joomla (CMS voor totale websites)
 • Wordpress (CMS voor totale websites/blogs)
 • Magento (CMS voor totale websites i.c.m. webshops)

Onze websites worden ontwikkeld conform de laatste stand van de techniek en zijn uitermate goed te optimaliseren voor Google. Tegenwoordig kijkt ca 70% van alle internetters via mobiele telefoon of tablet. Onze ontwerpen zijn responsive en zijn darom uitermate geschikt voor weergave op meerdere devices zoals een desktop pc, laptop, iPad en smartphone. Naast het bouwen van websites en webshops adviseren wij ook bedrijven bij zoekmachine marketing (SEO) en online marketing (nieuwsbrieven, online reclame campagnes met bijvoorbeeld AdWords).

Toegevoegde waarde

Door slim gebruik te maken van reeds ontwikkelde modulen, componenten en templates kunnen wij zeer krachtige en functionele websites bouwen die volledig zijn ontworpen conform uw huisstijl tegen een zeer competitieve prijs. Door gebruik te maken van deze reeds bewezen technologie zijn onze interne ontwikkelingskosten laag en kunnen wij al websites aanbieden vanaf €250,- per jaar. Jaarlijks werken duizenden mensen vanuit de opensource gedachte aan het continue verbeteren van Joomla, Wordpress en o.a. Magento. Tegenwoordig is de continuïteit van uw website erg afhankelijk van het goed onderhouden van het onderliggende CMS-systeem. Voor een kleine meerprijs per maand ontzorgen wij u volledig door uw website regelmatig te voorzien van de laatste veiligheidsupdates.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Mark Tuinte via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via +31(0)6 225 130 01

Type:
ZZP
Ondernemingsjaar:
2001
Medewerkers:
1
Trefwoorden:

Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving

business reviews

Beoordeling toevoegen

 • Fantastisch

  ,

  Resultaat gedreven. Werkend vanuit 's werelds beste opensource CMS systeem..... JOOMLA
  Waardeer deze beoordeling:
De Klomp 12, Hengevelde 7496 DG, Netherlands
info@markt-design.nl
+31 (0)622513001

Contactpersonen

Mark Tuinte (+)

Sociale netwerken

Contact

Secretariaat SIO 
Janninksweg 1 
7496 PT Hengevelde

Tel: +31 (0)547 333 305
info@siohengevelde.nl

© 2019 SIO HENGEVELDE. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken