Nieuws

Informatieavonden over start van de verbreding van snelweg A1

Beste SIO leden,

Rijkswaterstaat organiseert twee informatieavonden over start van de verbreding van snelweg A1 Apeldoorn – Azelo fase 1. Hierover hebben wij bijgaand nieuwsbericht ontvangen. Wij hebben de informatie tevens verspreid via onze website en social media kanalen.

Met vriendelijke groet,

Berryl Michel

Accountmanager bedrijven

0547-857285

06-19384489

Nieuwjaarsreceptie SIO

Nieuwjaarsreceptie SIO, a.s. zondag 27 januari in 't Kooltje

Meld je nog snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
want deze vanouds gezellige nieuwjaarsborrel wil je niet missen!

Uitnodiging 31 januari – Hof van de toekomst

Drones bezorgen pakketjes, elektrische auto’s rijden verder op waterstof, e-bikes nemen toe in populariteit onder jongeren, het gebeurt nu al. Richard van Hooijdonk heeft ons tijdens de vorige Hofconnect goed wakker geschud. Het is tijd voor actie, want al deze ontwikkelingen hebben impact op de manier waarop je bedrijf is ingericht en hoe onze infrastructuur is opgezet. Wat en wie heb je nodig om regie te nemen in een toekomst die je nog niet kent? Daar gaan we met elkaar over in gesprek.

Feestverlichting

Aankomend weekend wordt de klok weer een uur terug gezet en gaan we de wintertijd in! Dus is het ook weer tijd voor de fraaie kerstverlichting welke ieder jaar Hengevelde extra gezellig maakt gedurende de donkere dagen in de december feestmaand! Voor het plaatsen van deze verlichting is het winkelierscluster nog op zoek naar mensen die hierbij willen helpen.

Contact

Secretariaat SIO 
Janninksweg 1 
7496 PT Hengevelde

Tel: +31 (0)547 333 305
info@siohengevelde.nl

© 2019 SIO HENGEVELDE. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken