Uitnodiging 31 januari – Hof van de toekomst

Uitnodiging 31 januari – Hof van de toekomst

Drones bezorgen pakketjes, elektrische auto’s rijden verder op waterstof, e-bikes nemen toe in populariteit onder jongeren, het gebeurt nu al. Richard van Hooijdonk heeft ons tijdens de vorige Hofconnect goed wakker geschud. Het is tijd voor actie, want al deze ontwikkelingen hebben impact op de manier waarop je bedrijf is ingericht en hoe onze infrastructuur is opgezet. Wat en wie heb je nodig om regie te nemen in een toekomst die je nog niet kent? Daar gaan we met elkaar over in gesprek.

Wat is onze ambitie als ondernemers in Hof van Twente? Hoe zorgen we dat toeleveranciers en klanten/toeristen ons goed kunnen blijven bereiken? En hoe doen we dat met het woon-werkverkeer van onze medewerkers?

Tijdens deze bijeenkomst koppelen we antwoorden op deze vragen aan de stappen die we dan moeten gaan zetten. De kracht ligt bij de ondernemers. Wat heeft jouw bedrijf nodig? Maar ook: wat heeft jouw bedrijf te bieden als het gaat om mobiliteit in de Hof? Hoe pas je je business model aan op de toekomst? Als die ambities concreet zijn, kan de gemeente faciliteren.

Wanneer: donderdag 31 januari, 19.45 - 21.30 uur

Waar: Gemeentehuis, de Höfte 7 in Goor

Programma

19.45 – 20.00 uur Inloop met thematafels

20.00 – 20.15 uur Welkom door wethouder Wim Meulenkamp

20.15 – 20.45 uur Trends en ontwikkelingen door Frans Schuitemaker

20.45 – 21.05 uur Ideeënpitch als intro op de thematafels

21.05 – 21.30 uur Thematafels en netwerkborrel

Thematafels

Schuif aan en praat mee over een specifiek thema. Ben je uitgepraat? Dan ben je vrij om aan te schuiven bij een andere thematafel.

Thema’s als:

  • Hoe komen werknemers en klanten zo efficiënt mogelijk van deur tot deur?
  • Hoe worden/blijven we goed bereikbaar voor toeleveranciers?
  • Hoe maak je je business model toekomstbestendig? Wat kan de Agenda voor Twente daarin betekenen?
  • Wat zijn de kansen als het gaat om e-bikes, elektrisch rijden en oplaadpunten?
  • Nog in te vullen: ….

Waar wil jij het met andere ondernemers over hebben? Dien je onderwerp in.

Bij voorkeur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden voor 23 januari.

Het Ondernemersplatform Hof van Twente werkt samen met het college aan een economisch sterk Hof van Twente. Eén van de actuele thema’s is mobiliteit. Dat is de aanleiding voor deze bijeenkomst.

Over ons

SIO staat voor Samen In Ondernemen. Een belangrijke doelstelling voor de Hengeveldse ondernemersvereniging met circa 120 leden. Het delen van kennis en ervaring maakt ondernemen aantrekkelijker en plezieriger. Ook heeft de krachtenbundeling een positieve uitstraling op het woon- werk- en leefklimaat. Samen staan we sterk.


Contact

Secretariaat SIO 

EKH Hekwerk
Janet Koenderink

Het Wegdam 31

7496 CB  HENGEVELDE

0547-389627

mail: info@siohengevelde.nl

Zoeken